TÜM HABERLER

Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Salim Güven İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ve sevincine ortak olan Başkan Pamuk; tüm öğretmen, öğrenci ve velilere iyi tatiller diledi.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, SODES Programı kapsamında Akdeniz Belediyesi olarak bir yıldır uyguladığımız projemizin kapanış sergisine katıldı
Mersin'de devrilen ağaçlar kaldırılıyor, sular tahliye ediliyor
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Karayolları 5. Bölge Müdürü Şenol Altıok'a nezaket ziyaretinde bulundu. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.
Akdeniz Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi sevinci
Okullarda devrilen ve öğrenciler için tehlike oluşturan ağaçlara ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Dikilitaş Akdam İlkokulu ve Mithatpaşa Ortaokulunda şiddetli fırtınadan dolayı devrilen ağaçlara ve kırılan dallara ekiplerimiz tarafından müdahale edildi.
Mersin Anadolu İş İnsanları ve Bürokratları Yardımlaşma Derneği (MABİAD) Başkanı Servet Manas ve yönetimi, Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk 'u makamında ziyaret ettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
GEÇMİŞ OLSUN AKDENİZ.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz gece de mesaideydi. Kentimizde meydana gelen şiddetli fırtınadan dolayı devrilen ağaçlara ekiplerimiz anında müdahalede bulunmaya devam ediyor
Asfalt çalışmalarımız hafta sonu da devam ediyor. Karacailyas Evren mahallemizde asfalt çalışmalarımız başladı.
Mahalle Kültür Evlerimizdeki kurslarımız devam ediyor. Kurslarımızda minikler okul öncesi eğitim alırken kadınlar da beceri ve meslek edindirme kursları görüyor. Bugüne kadar kurslarımızda 5323 kursiyer eğitim aldı
Akdeniz'de tehlike arz eden metruk binaların yıkımı devam ediyor. Müfide İlhan mahallemizde bulunan bir metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik.
Camilerimizin bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz
Yapımı tamamlanan Dikilitaş Taziye Evi'nin çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, İhsaniye Mahallemizde vatandaşlarımızla biraraya gelerek sorunlarını dinledi, belediye olarak yapacağımız çalışmalardan bahsetti.
ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, hayırsever iş adamı İbrahim Yıldız tarafından Akdeniz İmam Hatip Ortaokul'una yapılan robotik kodlama sınıfının açılışını gerçekleştirdi.
Pamuk'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Baykanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mersin Şubesi Başkanı Hasan Emeç ve yönetimi, Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'u ziyaret ettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Yoğun yağıştan dolayı çökme yapan yollarda Akdeniz Belediyesi ekiplerimiz tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor
12345678910...