TÜM HABERLER

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUHİTTİN PAMUK; BİLİM OLİMPİYATLARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ
17-18 Kasım Mezitli Galatasaray Meydanın da Mersin Narenciye Festivali'nde buluşalım.
Daha temiz bir Akdeniz için çalışıyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne Bağlı Moloz Toplama Ekibimiz, sokaklara ve boş arsalara bırakılan inşaat atıklarını aralıksız temizliyor.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Toroslar ve Güneş mahallelerimizde taziye ziyaretlerinde bulunarak kederli ailelere baş sağlığı dileklerini iletti. Hakk'a yürüyenlere rahmet, kalanlara sabırlar diliyoruz.
Okullara tadilat desteğimiz devam ediyor. Atatürk Anadolu Lisesinin bahçe düzenleme çalışmalarına başladık.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Karacailyas-Evren Mahallemizde çalışma yapacağımız sokaklarda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Pamuk, yapılacak olan çalışmalardan bahsetti.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Abdullah Şahutoğlu mahallemizde taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, 17 Kasım'da başlayacak olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Sadettin Bey İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilere narenciye ikram edip aileleriyle birlikte festivale davet etti.
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre koruma ekiplerimiz gece gündüz demeden kentimizin temizliği için aralıksız çalışıyor.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk Bahçe Mahallemizde taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'un geçtiğimiz günlerde "Cuma Programı"gerçekleştirdiği Tırmıl Sanayi Sitesinde esnaflarımızın talebi doğrultusunda Sanayi Cami çevre düzenlemesine başladık.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk Özgürlük mahallemizde taziye ziyaretinde bulunarak kederli aileye baş sağlığı dileklerini iletti.
Mersin Narenciye Festivali Tanıtım Kortejinin ilk durağı Akdeniz Belediyesi oldu. Portakal, limon, mandalina ve greyfurtla oluşturulan birbirinden renkli ve ilginç figürler, 17-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek festival öncesi belediyemizin konuğu oldu.
Karaduvar Mahallesi Suphi Öner İlkokulunun bahçe düzenlemesi ve onarımına başladık
Milletimizin, Mersinimizin Başı Sağ Olsun.
Mardin Derik Kaymakamı iken şehit edilen Muhammet Fatih Safitürk’ü Şehadetinin 2. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Mithatpaşa Mahallesi sanayisinde belediyemizce yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlarımızla biraraya gelerek sohbet etti
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk'tan 10 Kasım Mesajı
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Gündoğdu Mahallemizde devam eden asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledi. Daha sonra esnaflarla bir araya gelen Başkan Pamuk, yapacağımız çalışmalardan bahsetti.
Hakkari 'de şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
12345678910...