AKDENİZ’DE HUZUR VE KARDEŞLİK İFTARI

* Şevket Sümer Mahallesi’nde, yüzlerce vatandaşın katıldığı iftar programına katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz ilçesine sunulan hizmet, proje ve çalışmalardan dolayı Başkan Muhittin Pamuk’a teşekkür etti.

Akdeniz ilçesine bağlı Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde üzerinde bulunan Siteler Polis Karakolu Amirliği’nin olduğu alanda düzenlenen iftar programına; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali ihsan Su, Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, davetliler ve mahalle sakini yüzlerce vatandaş katıldı.

Başkan Pamuk; “İnsan, vatandaş ve hizmet odaklı bir anlayışla hizmet veriyoruz”

Buluşmada, Başkan Pamuk’un etrafını saran mahalleli çocukların gösterdikleri ilgi ve sevgi dikkat çekti. Ezanın okunması ve iftarın açılmasının ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Pamuk, “Mübarek Ramazan ayının bu anlamlı akşamında iftar programımıza hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Akdeniz Belediyesi olarak, insan, vatandaş ve hizmet odaklı bir anlayışla hizmet vermeye çalışıyoruz.

İyi gününde de zor gününde de vatandaşlarımızın yanındayız. Özellikle büyük altyapı yatırımlarıyla ilçemizin ciddi sıkıntılarını gidermek için çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Kalkınma Bakanımıza ve Kıymetli Valimize, huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Bu anlamlı günde, mutluluğumuzu bizlerle paylaştıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bakan Elvan’dan, Başkan Pamuk’a teşekkür…

Konuşmasına, “Genciyle, yaşlısıyla her bir kardeşimiz Akdeniz ilçemizde, Şevket Sümer Mahallemizde, Sitelerimizde birlikte binlerce kişi iftarını açıyor. Bu bizim için bir huzur, bir güvendir” diyerek başlayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kısa zamanda Akdeniz ilçesi ve sakinlerine sunulan hizmetler, proje ve çalışmalar nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’a teşekkür etti.

Bakan Elvan, “Akdeniz Belediyemiz, yoğun bir şekilde mahalle ve taziye evleri, parklar ve bahçeler yaparken, diğer taraftan da vatandaşlarımızın ihtiyacını harfiyen yerine getirme gayreti içerisindedir. Ben, Akdeniz Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk kardeşime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kalkınma Bakanı Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yine bu sokakları, bu caddeleri sık sık dolaşıp vatandaşların dertlerini dinledikleri için Sayın Valimize teşekkür etmek istiyorum. İşte devlet ve milletin, devlet ve vatandaşın bütünleşmesi burada. İşte huzur burada, işte güven burada. Biz bunu arzu ediyor, bunun için çalışıyoruz. Bunun kıymetini bilelim ve daha da arttıralım diyor, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Bakan Elvan, konuşmasının ardından mahallede bulunan yöre derneklerini ve esnafları tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yanına gelen çocuklara da tatlı ısmarlayan Bakan Elvan, daha sonra mahalleden ayrıldı.