AKDENİZ’DE HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR
Sokaklar asfalt ve kilit taşlarıyla kaplanıyor, yollar açılıyor, kaldırımlar kilit taşları ve karolarla yenileniyor

AKDENİZ’DE HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR

* Akdeniz Belediyesi, merkez -kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmeye, böylece Akdeniz’in çehresini değiştirip dönüştürmeye devam ediyor.
Akdeniz Belediyesi’nin; Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eliyle, mahallelere sunduğu asfalt ve kilit taşı kaplama, yeni yollar açma, kaldırım düzenleme hizmetleri hız kesmeden ve artarak devam ediyor. Sokakları kilit taşları ile kaplayıp ilçeyi yeni bir estetiğe kavuşturan ekipler, sokaklarda asfalt yama çalışması da yaparak vatandaşların ve sürücülerin karşılaştığı sıkıntıyı ortadan kaldırıyor.

“İhsaniye, Nusratiye, Turgutreis, Sarıibrahimli ve Huzurkent”

Mevsim koşullarının uygun hale gelmesiyle birlikte, belirlenen plan ve program kapsamında sahadaki ekip sayısını arttıran Fen İşleri Müdürlüğü, bu çalışmaları kapsamında İhsaniye, Nusratiye, Turgutreis, Sarıibrahimli ve Huzurkent Gazi mahallelerinin sokaklarında asfalt serimi, kilit taşı kaplama, kaldırım yenileme ve yama hizmetlerini yerine getirdi. Akdeniz Belediyesi’ne bağlı ekiplerin; Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı işbirliğinde, ihtiyaç duyan kırsal bölgelerde tarım yolları açma ve bu yolları asfaltla kaplama çalışmaları da sürüyor. Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını beğeni ve takdirle takip eden vatandaşlar ve muhtarlar, mahallelerinin çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkan Pamuk; “Akdeniz’i bir cazibe merkezine dönüştürüyoruz”

İlçenin farklı bölgelerinde gerçekleşen hizmet ve çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, vatandaşların yaşadığı sorunları çözmek için hizmet ekiplerinin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını vurguladı. Başkan Pamuk, “Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren, vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerimiz devam ediyor. Belediyemizin sahip olduğu bütçeyi ve mali kaynaklarını da mahallelerimize eşit, kaliteli ve uzun ömürlü hizmet için kullanıyoruz. Hiçbir vatandaşımız hiç merak etmesin! Kent merkezinin yanı sıra, kırsal mahallelerde yaşayıp yıllarca hizmete susayan vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları bütün hizmet ve projeleri eksiksiz yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Pamuk, “Göreve geldiğimizde halkımıza bir söz verdik. Şimdi hiçbir bahane veya gerekçe üretmeden bu sözümüzün gereğini yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz. İnsan ve hizmet odaklı yönetim anlayışımızla, bütçeyi en verimli şekilde kullanıp Mersin’i değiştiren, Akdeniz’i cazibe merkezine dönüştüren hizmet atağımız 2018 yılı boyunca kesintisiz bir şekilde sürecek” ifadelerini kullandı.