AKDENİZ'İN U15 FUTBOL TAKIMI 1. KADEME ŞAMPİYONU!
Mersin Şampiyonu olan Akdeniz’in yıldız oyuncuları, Kırşehir’de oynadıkları tüm maçları da kazandı

U15 FUTBOL TAKIMI 1. KADEME ŞAMPİYONU!

* Akdeniz Belediye Spor Kulübü U15 Futbol Takımı, namağlup bir skorla elde ettiği Mersin Şampiyonluğu’nun ardından, Kırşehir’de oynadığı 3 maçı da kazanarak 1. Kademe Şampiyonu oldu.

Akdeniz Belediyespor U15 futbol takımı, Mersin’de oynadığı maçlarda büyük bir başarıya imza atarak 19 galibiyet, 1 beraberlik ile namağlup bir skorla “Mersin Şampiyonu” olmuştu. Takım, Türkiye Futbol Federasyonu’nca (TFF) düzenlenen 2017-2018 sezonu U15 “Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe Maçları” için gittiği Kırşehir’de oynadığı 3 karşılaşmadan galip ayrılarak bu başarısını sürdürdü.

Akdenizli sporcular, 2’nci kademe maçlarına katılmaya hak kazandı

Akdeniz Belediye Spor U15 Futbol oyuncuları, Kırşehir’de düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarını da namağlup bir skorla kazanarak Türkiye Şampiyonası U15 Ligi 1’inci Kademe Şampiyonu oldu. Takım, böylelikle ligin 2’nci kademe maçlarına katılmaya hak kazanmış oldu.

Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanan şampiyonada, ilk olarak Kayseri Atletik Spor ile karşılaşan Akdeniz Belediye Spor, maçı 3-0’lık bir skorla kazandı. Daha sonra Konya Kadıköy Spor ile karşılaşan Akdenizli ekip, bu maçtan da 1-0 galip ayrıldı.

Son maç penaltılara kaldı

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün oyuncuları, 1. Kademe Türkiye Şampiyonası maçlarında, son olarak 20 Mayıs 2018 Pazar günü saat 11:00’de rakip Yozgat Bozok Spor ile sahayı çıktı. Ancak yoğun mücadele ve ataklara rağmen 70 dakikası 1-1 berabere biten maç penaltı atışlarına kaldı.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün U15 futbolcuları, çekişmeli geçen penaltılarda Yozgat Bozok Spor’a karşı 5-3’lük bir üstünlükle, Türkiye Futbol Federasyonu U15 Ligi 1. Kademe Şampiyonluğu’nu elde etti.

Akdeniz Belediye Spor U15 Futbol takımı, elde ettiği bu sonuç ve başarıyla TFF’nin 2’nci kademe maçlarına katılmaya hak kazandı. U15’li sporcular; sevinç ve başarılarını, kendilerini yalnız bırakmayan Kafile Başkanı ve Kaleci Antrenörü Metin Çelik ile Antrenörler Orhan Hüseyinoğlu ve Taki Bakar ile soyunma odasında paylaştılar.

Öte yandan, ikinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde; final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.