BAŞKAN PAMUK, RAMAZAN AYINI KUTLADI
Akdeniz Belediye Başkanı

Muhittin Pamuk’tan Ramazan Ayı Mesajı

* Başkan Pamuk, 11 ayın Sultanı Ramazan’a kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti, İslam Âleminin Mübarek Ramazan ayını kutladı.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının,  İslam Âlemine bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Pamuk, “Ramazan ayı, paylaşmanın, kaynaşma ve dayanışmanın, iyiliklerin en yoğun yaşandığı aydır.

Ramazan ayı, orucu, iftarı, fitre ve zekâtıyla hayır ve ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler nedeniyle de Ramazan; ayların en hayırlısı ve bereketlisidir. Mübarek Ramazan’ın; bütün küskünlüklerin, dargınlıkların ve kötülüklerin ortadan kalkmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Hak Kitabı Kur’an-ı Kerim Ramazan ayında indirilmeye başlanmıştır. Yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi de Ramazan ayı içinde bulunmaktadır” diyen Başkan Pamuk, “Bütün bunlar, Ramazan’ın anlam ve önemini daha iyi idrak etmemiz gerektiğine delalettir.

Ramazan-ı Şerif’in, bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlere vesile olmasını, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; birliğimiz ve beraberliğimiz, milletimizin bekası için okuyacağımız duaların kabul olmasını temenni ediyor, Ramazan-ı Şerifin İslam Âlemine ve Mersinli hemşerilerime hayır ve bereket getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mesajında; Akdeniz Belediyesi olarak, Ramazan ayı içerisinde, üçü sabit, biri de seyyar olmak üzere, ilçenin farklı mahallelerinde iftar çadırları açacaklarını da kaydeden Başkan Muhittin Pamuk, “Mübarek Ramazan ayının, bolluk ve bereketini paylaşmak, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmek için, yolu düşen bütün vatandaşlarımızı iftar çadırlarımıza bekliyoruz” dedi.