Başkan Pamuk, Hakkari Gazisinin Düğününde Halay Çekti
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, verdiği sözü unutmadı

“Hakkâri Gazisinin Düğününde Halay Çekti"

Başkanı Muhittin Pamuk, verdiği sözü tutarak, Gazi Gökhan Gök’ün düğününe katıldı. Düğünde davetlilerle birlikte halay da çeken Başkan Pamuk, Gök ve Sargın ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su ve kent protokolünden birçok davetli ile birlikte, geçen yıl Hakkâri Yüksekova'da süren askeri operasyonlar sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanıp Gazi olan, GATA'daki tedavisinin ardından da memleketi Mersin’e dönen Uzman Çavuş Gökhan Gök'ün düğün merasimine katıldı.

Daha önceki ziyaretlerinde, düğününde halay çekeceğine dair Gazi Gökhan Gök’e söz veren Başkan Muhittin Pamuk, verdiği bu sözü yerine getirdi. Hafta sonunda, Huzurkent Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saatlerinde düzenlenen ve yüzlerce davetlinin katıldığı düğüne katılan Başkan Pamuk, davetlilerle kol kola girerek halay çekti, Gökhan ve Emine Gök çiftinin sevinç ve heyecanına ortak oldu.

Hakkâri Gazisi Gökhan Gök ve eşi Emine Gök ile aile yakınları da en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve heyecanlarını paylaşan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’a teşekkür etti.

Duygusal anların yaşandığı düğünün takı merasimi sırasında da genç çifte hediyelerini takdim eden Başkan Pamuk; Gökhan ve Emine Gök çiftini tebrik etti, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerinde bulundu. Takı töreninde Mersin Valisi Ali İhsan Su da Gökhan ve Emine Gök çiftine takı ile birlikte bir de Türk Bayrağı hediye etti.

Düğün merasimine katılmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkan Muhittin Pamuk, “Hakkâri Gazimiz Gökhan Gök’ü, tedavisinin ardından döndüğü Mersin’deki baba evinde ziyaret etmiştim. Daha sonra kendisi de bize iadeyi ziyarette bulunarak düğününe davet etmişti. Tabi düğününe katılacağıma dair gazimiz Gökhan’a söz verdim ve bugün de o sözün gereğini yerine getirdim. En mutlu günlerini paylaşma şansı verdikleri için çiftimize ve ailelerine en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Düğünün hayırlara vesile olmasını gönülden diliyor, hayatlarını birleştiren gençlerimize ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi.