AKDENİZ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ U14 FUTBOL TAKIMI MERSİN ŞAMPİYONU
Genç sporcular, kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Muhittin Pamuk’a hediye ettiler

“AKDENİZ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ U14 FUTBOL TAKIMI MERSİN ŞAMPİYONU”

* Akdeniz Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, amatör ligi lider ve yenilgisiz bitirip Mersin Şampiyonu oldu. Aksaray’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Mersin’i temsil edecek olan sporcular, yolculuk öncesi şampiyonluk kupasını Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk’a teslim ederek sevinç ve heyecanlarını paylaştılar.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, “2017-2018 Futbol Sezonu U14 Türkiye Şampiyonası” müsabakalarından yüzünün akıyla çıktı. Kent genelinde 36 takımın katıldığı şampiyonada, hem Play-Off’a kalan hem de yenilgisiz şekilde ligi bitiren Akdeniz Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, Mersin Şampiyonu oldu. Bu başarı sayesinde Türkiye Şampiyonası’nda da Mersin’i temsil etme hakkı kazanan Akdeniz Belediye Sporlu futbolcular, 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek olan U14 Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

Şampiyonluk Kupası’nı, Başkan Pamuk’a hediye ettiler

Genç sporcular, Aksaray yolculuğu öncesinde kulüp yönetimi ve teknik heyet ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’u makamında ziyaret ettiler.  Buluşmada sporcular, Başkan Pamuk’a önce çiçek, ardından da kazandıkları Şampiyonluk kupasını teslim ettiler. Başkan Pamuk da sporculara çeşitli hediyeler verdi. Başarılarından dolayı futbolcuları, teknik adamlar ve kulüp yönetimini kutlayan Başkan Pamuk, spora ve sporcuya verdikleri önemin altını çizerek, “Göreve başladığımızda ortaya koyduğumuz bir hedefimiz de gençlerimizin spor yapma imkânını geliştirmekti. Bugün itibariyle U14 futbol takımımız Mersin Şampiyonu oldu. Bu başarı, altyapıya verdiğimiz önemin bir neticesidir. Çocuklarımız çok ciddi bir başarı elde ettiler. Bu başarıda emekleri olan hocamıza, kulüp başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin de gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Pamuk; Sporda önce centilmenlik!

Aksaray yolculuğuna hazırlanan U14 Futbol Takımı oyuncularına da seslenen Başkan Muhittin Pamuk, “Sizler, göğsünüzde Akdeniz Belediyesi markasını, logosunu taşıyorsunuz. Bu açıdan çıktığınız maçlarda yüklendiğiniz bu temsil, bizim için çok önemli. Yeneriz veya yeniliriz, bu ikinci planda. Ama Akdeniz Belediyesi’nin sahada centilmence temsil edilmesi bizim için çok daha önemli. Bu nedenle bundan sonraki süreçte de sahada centilmence mücadele etmenizi sizlerden özellikle rica ediyorum. Çünkü spor, fair play yani centilmenlik olduğu zaman çok daha anlamlı ve güzel olur. Sizlerden en önemli beklentimiz bu yönde. Bizleri gururlandıran başarınızdan dolayı sizleri tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kulüp yönetimi ve teknik heyet de spora ve sporcuya sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk’a teşekkür ederken, Aksaray’dan güzel haberlerle dönmek istediklerini dile getirdiler. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.