Akdeniz Belediyesi’nde Vezneler Hafta Sonu Açık

Akdeniz Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olduğunu hatırlatarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Ödemeler, http://www.akdeniz.bel.tr/ resmi web sitesi üzerinden de yapılabilecek. Ayrıca merkez hizmet binası vezneleri de hafta sonunda ödeme kabul edecek.

Akdeniz Belediye Başkanlığı'ndan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin (ÇTV) 2’inci ödemeleriyle ilgili yapılan açıklamada, söz konusu vergilerin 30 Kasım 2017 Perşembe gününe kadar ödenmesi gerektiği; Merkez hizmet binasın veznelerinin, 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri saat 08.00 ila 15.00 arasında ödemeleri kabul edeceği bildirildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, merkez binaya gelemeyen vatandaşlar için defarklı ödeme seçenekleri bulunduğunu belirterek, “Belediyemizle iletişime geçerek şifrelerini alan vatandaşlarımız,Belediyemizin resmi web sitesi üzerinden https://e-belediye.akdeniz.bel.tr adresinden kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Merkez hizmet binamızda da nakit ödemelerin yanı sıra yine kredi kartı ile ve taksitli olarak vergi ödemelerini yapabilirler” dedi.

“Vatandaşa ödeme kolaylığı”

Kredi kartı kullanmayan vatandaşlar içinde ödeme kolaylığı sağladıklarını kaydeden Başkan Pamuk, “Vatandaşlarımızın, yasal zorunluluktan dolayı cezalı ödeme yapmamalarını sağlamak amacıyla gerekli önlemleri aldık. Vatandaşlarımız; Vakıflar Bankası (TR180001500158007298237326);Ziraat Bankası (TR240001000624527630335001); Türkiye İş Bankası (TR940006400000166070912143) hesap numaraları aracılığı ile de ödeme yapabilirler.Vatandaşlarımız, olası yoğunluk nedeniyle vakit kaybetmesini önlemek için,veznelerimizi hafta sonu da açık tutacağız. Ayrıca, normal mesai saatleri içerisinde, Huzurkent’te bulunan ödeme noktamızda da nakit ödemeleri kabul ediyoruz” diye konuştu.