AKDENİZLİ TENİSÇİLER, CUMHURİYET TURNUVASINDAN 5 KUPA İLE DÖNDÜ

AKDENİZLİ TENİSÇİLER,

CUMHURİYET TURNUVASINDAN 5 KUPA İLE DÖNDÜ

Akdeniz Belediyesi Tenis Kulübü öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası’ndan toplam 5 kupa kazandılar. Akdenizli tenisçiler, çekişmeli geçen turnuvada, 2 birincilik ile 3 ikincilik kupası ve madalyası sahibi oldular.

Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü’nün yetiştirdiği sporcular,katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönüyor. Akdeniz Belediye Spor Tenis Kulübü’nün +13 yaş tenis öğrencileri, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nda 2 birincilik ve 3 ikincilik kupası kazandı.

Karşılaşmalar, 21-22 ve 28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Mersin Tenis Kompleksi’nde oynandı. Büyük rekabet altında ve heyecanlı geçen karşılaşmalar sonucunda, Akdeniz Belediyespor Tenis Kulübü’nden Kahraman Gümüştekin 1’inci, Hüseyin Ayaz 1’inci, Deniz Çam 2’nci, Emine Atmaca 2’nci ve Berçem Yılmaz 2’nci oldu. Karşılaşmalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Şube Müdürü Tamer Kılınç tarafından takdim edildi.

Başkan Pamuk’tan ailelere çağrı: “Çocuklarınızı spora teşvik edin”

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvada elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutladı. Başkan Pamuk; “Böyle anlamlı bir günde bu başarıyı bizlere yaşatan tenis sporcularımızı gönülden kutluyorum. Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu bilinçle onlara güzel ve sağlıklı bir gelecek hazırlamak için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

Spor, çocuklarımızı sokağın risklerinden koruyan,sosyalleşmelerini ve boş vakitlerini faydalı kullanabilmelerini sağlayan çok önemli bir alandır. Bu nedenle Akdeniz Belediyesi olarak, çocuklarımız için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizde yeni spor sahaları yaparak ve parklarımızı spor aletleri ile donatarak insanlarımızı spora yönlendiriyoruz. Ailelere de çağrımız, çocuklarını spora teşvik etmeleridir. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcularımızı tekrar kutluyor,bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eğitmen Özdemirtaş: “Hiçbir emeğin karşılıksız kalmadığını gördük”

Yetiştirdiği tenis sporcularının, Cumhuriyet Kupası Turnuvası’ndaki başarısından gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş ise, “Hiçbir emeğin ve desteğin, karşılıksız kalmadığını bir kez daha gördük. Başarılarımızın süreceğine inancımız tamdır. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde yeni yapılan kortumuzda bugün itibariyle 90 çocuğumuzla tenis kursumuz sürüyor. Akdeniz Belediyemiz başta olmak üzere, tenis sporunun Akdeniz’de sevilmesi ve rağbet görmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.