Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin farklı noktalarında hizmet veriyor

AKDENİZBELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

Akdeniz Belediyesi, hizmet ekipleriyle kentin dörtyanına çıkarma yaparak asfalt ihtiyacı olan mahallelerde aralıksız hizmetveriyor. Fen işleri ekipleri, aynı anda birden çok bölgede asfalt kaplamahizmetini yerine getirerek Akdeniz’in çehresini değiştiriyor, ilçe sakinleriningünlük yaşamını kolaylaştırıyor.

İnsan odaklı hizmet ilkesiyle, hiçbir ayırımyapmadan herkese ve her mahalleye eşit hizmet veren Akdeniz Belediyesi,vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetlerin eksiksiz ve zamanında yerinegetirilmesi için aralıksız çalışıyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlıekipleri, belirledikleri çalışma plan ve programı kapsamında merkezde bulunanmahallelerin yanı sıra, merkeze uzak kırsal mahallelere de asfalt kaplama,kaldırımları yenileme ve kilit taşı döşeme hizmeti vermeye devam ediyor.

Fenişleri ekipleri, Evci ve Sarıibrahimli’ye 3 bin 500 ton asfalt döktü

Akdeniz ilçesi sınırları içinde yer alanmahallelerin her türlü eksiğinin giderilmesi için yoğun bir mesai harcayanAkdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 4 gün içerisinde EvciMahallesi’nin sokaklarına 2 bin 500 ton asfalt döktü. Ekipler, çalışmalarınhalen sürdüğü Sarıibrahimli Mahallesi sokaklarına da sadece son birkaç gündebin (1000) tondan fazla asfalt dökerek mahallenin çehresini değiştirdi.Tarımsal üretim ve faaliyetlerin yoğun olarak olduğu bölgelerde yaşayanüreticiler, Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür etti.

İhsaniyeMahallesi’nin kaldırımları yenileniyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,AKSAGAZ’ın doğalgaz hattı çekme çalışmasının kısmen sona erdiği İhsaniyeMahallesi’nde de hizmet veriyor. Doğalgaz çekilen sokaklara giren ekipler,mahalle sakinleri ve esnafın toz, toprak ve yer yer oluşan çukurlardan zarargörmemesi ve ulaşımının kolaylaşması için kaldırım çalışmalarına öncelikliolarak başladı. AKSAGAZ ve MESKİ’nin altyapı çalışmasının sona ermesininardından da ekipler asfalt kaplama hizmetine başlayacak. Mahalle sakinleri,özellikle de esnaflar, kaldırım çalışmalarını erken tarihe alması nedeniyleAkdeniz Belediye yönetimine şükranlarını dile getirdi.

BaşkanPamuk: “Asfalt, yol, kaldırım eksiği yaşayan tek mahalle kalmayacak”

Çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye BaşkanıMuhittin Pamuk, yerel yönetimlerin öncelikli görevinin, sorumlu ve yetkiliolduğu bölgelerde yaşayan insanların yaşamını kolaylaştırmak olduğunuvurguladı. “Akdeniz Belediyesi olarak, insan ve vatandaş odaklı hizmet ilkemizgereği öncelikli hedefimiz, Akdeniz’de yol, asfalt, kaldırım hizmetlerindeeksiklik duyan tek mahalle kalmamasıdır” diyen Başkan Pamuk, “Bu hedefleAkdeniz’e yoğun bir hizmet mesaisi veriyor, ilçemizin ve mahallelerimizinihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Akdeniz’in farklınoktalarında devam eden çalışmaları her fırsatta denetleyip ekiplerimizdenbilgi alıyoruz. Mahalle sakinlerini ve esnafımızı da dinliyor, talep veşikâyetlerini dikkate alıyoruz. Akdeniz sınırları içerisinde yaşayan bütünvatandaşlarımıza, ihtiyaç duydukları çalışmalar tamamlanıncaya kadar kesintisizhizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.