Mersin Gazeteciler Cemiyeti, başkan Muhittin Pamuk'u ziyaret etti

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetimi, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin  Pamuk'u makamında ziyaret etti.

Medyanın denetim ve doğru bilgiyi kitlelere ulaştırma noktasındaki rolünün önemine işaret eden Başkan Pamuk, kentin birikmiş olan sorunlarının çözümünde devlet kurumlarının yanı sıra gazetecilerin de desteğine ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, çeşitli kamu kurumları ve sivil  toplum kuruluşlarının temsilcileriyle gerçekleştirdiği temaslara devam ediyor. Son olarak Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Pamuk'u makamında ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak söz alan MGC Başkanı Ahmet Ünal, 1975 yılında kurulan Cemiyetin kentin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu dile getirdi. Başkan Ahmet Ünal,"Türkiye önemli bir sürecten geçiyor.Gazeteciler olarak bu zorlu görev sürecinde kentin desteğini aldığınızı görüyoruz. MGC yönetimi olarak tüm üyelerimize adına size ve kentimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

'Akdeniz'in eksiklerinin kapatılması için birlikte çalışacağız'

Akdeniz'in Mersin için büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Ünal, "Sizi biz Erdemli'den tanıyoruz ama buraya ilçemize gelmeniz bizi açıkçası mutlu etti.Akdeniz  Mersin  en önemli yerlerinden bir tanesidir. İnşallah bu süreçte Akdeniz'in eksiklerinin kapatılmasında ekibiniz ile birlikte başarılı olacağınıza inanıyoruz. İnşallah bu süreçte birlikte çalışacağız. Sizin başarınız hepimizin ve ülkemizin başarısıdır. Tekrar görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

'Gazetecilerin desteği bizim için önemli'

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediyesi olarak vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde olacaklarını ifade etti.  Başkan Pamuk, "Akdeniz İlçemizde gazeteci arkadaşlarımızın da desteğiyle en güzel hizmetlere imza atmaya çalışacağız. Bu anlamda bize destek olacağınıza inanıyoruz.  Bende hepinize bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.