Akdeniz Belediyesi ile muhtarların kaynaşma gezisi

Akdeniz Belediyesi, birlikte çalışma anlayışını pekiştirmek amacıyla ilçedeki muhtarları Ürgüp, Göreme, Avonos, ve Nevşehir'i de kapsayan bir gezi düzenledi.

Akdeniz Belediyesi çalışmasında olduğu gibi sosyal faaliyetlerde de ilklere imza atmaya devam ediyor.Bu bağlamda Akdeniz Belediyesi ilçede görev yapan muhtarları bir araya getirmek için bir gezi düzenlendi. Geziye, Akdeniz Belediye başkan yardımcıları ve ilçede görev yapan mahalle muhtarları katıldı. İki gün süren gezi de, muhtarlar Ürgüp, Göreme, Avonos ve Nevşehir Kozaklı'nın tarihi ve turistlik yerlerini görme şansı yakaladı.

Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü, "Akdeniz Belediyesi ve mahalle muhtarları olarak yoğun bir çalışma temposu gerçekleştiriyoruz. Bu yoğun çalışma temposu sırasında oluşan iş birliğini, bu moral gezisi ile pekiştirdiğimizi düşünüyorum. Gezi boyunca birçok güzelliği paylaştık. Bu da aramızdaki kardeşliğe, dostluğa ve sevgiye çok farklı bir boyut kazandırdı. Bu gezinin çalışmalarımıza olumlu yansımaları olacağına inanıyorum .Türkiye'mizin her köşesi bir cennet bahçesidir. Bu güzel yerleri muhtar arkadaşlar ile birlikte görme şansı yakaladık. Bu anlamda Akdeniz Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Aktaş; 'Muhtarlarımız ile uyum içinde çalışıyoruz'

İlçede görev yapan  muhtarlar ile  uyum içersin de çalıştıklarına işaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş; söz konusu organizasyonu kaynaşmayı, dayanışmayı artırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.Başkan Aktaş; yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini, sosyal etkinliklerin kurumlar ve kişiler arası ilişkileri geliştirmesine katkı sunduğuna ve çalışma verimini artırdığına inandığını söyledi.