Akdeniz Belediyespor voleybol branşında iddialı

Küçük sporcuların büyük başarısı

Akdeniz Belediyespor Kulübü voleybol şubesi, küçük ve genç kızlar kategorilerinde başarı çıtasını her geçen gün yükseğe taşıyor. Mersin'de Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol ligi 2016- 2017 sezonunda, Akdeniz Belediyespor voleybol takımı küçük kızlar ve genç kızlar kategorilerinde İl 3'üncüsü oldu.

Futboldan uzakdoğu sporlarına, voleyboldan satranca kadar farklı branşlarda binlerce sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde de başarıdan başarıya koşuyor. Akdeniz Belediyespor voleybol şubesi, İl genelinde düzenlenen küçük kızlar ve genç kızlar voleybol liginde, İl 3'üncüsu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başarılı olan sporculara,1000 kişilik  Toroslar voleybol sahasında düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, antrenörler , başarı gösteren sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

"Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Akdeniz Belediyesi Voleybol Takımları Antrenörü Talip Duman törende yaptığı konuşmada;“Akdeniz Belediyesine spora verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Sezon başından beri Akdeniz Belediyesi bizden yardım ve desteğini esirgemedi. Bu ilgi ve destek voleybolcularımı başarılı olmaya şartlandırdı. Ben antrenör olarak voleybol branşının sevilmesini ve gelişmesini sağlamak için özveri ve inançla çalışıyorum. Voleybolda Mersin 3'üncüsü olduk. İleride Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

“Gençler okumalı, düşünmeli ve de spor yapmalı”

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Genç sporcuları başarılarından dolayı kutluyorum. Yeni neslin spor yaparak sağlıklı olmalarını, aynı zamanda da öğrenim yaşamlarını da başarıyla sürdürmelerini istiyoruz. Bir genç, sporla edebiyatla,şiirle ve sanatla iç içe olmalıdır. Bütün bunların yanı sıra çok okuyup çok düşünmeli ve sorgulamalıdırlar. Akdeniz Belediyesi olarak bizler, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve iyi bireyler olarak hayata atılmasını önemsiyoruz. Bunun için de sporun önemli bir araç olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda bütün sporcularımızı kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.