Akdeniz Belediyesi’nden eğitime destek

Akdeniz Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Adanalıoğlu, Karacailyas, Karaduvar, Çay ve Gündoğdu mahalle evlerinde bulunan kreş öğrencilerine toplam 120 adet boyama kitabı ve boyama kalem seti dağıttı.

Akdeniz Belediyesi çocukların yeteneklerini geliştirmelerine ve hayal güçlerini artırmalarına  yardımcı olmak için eğitime  destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, minik öğrencilere boyama kitabı  ve boyama kalemi  seti hediye edildi. Kendilerine hediye edilen boyama kitabı ve kalemler karşısında minik öğrenciler büyük sevinç yaşarken, Başkan Aktaş'a da teşekkür ettiler.

“Çocuklar geleceğimizdir”

Eğitimin her kademesine önem verdiklerini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Minik yavrularımızın eğitiminin ilk şekillendiği, okul ve öğretmenle ilk tanıştığı yer kreşlerdir. Eğitim çıtamızın yükselmesi için, okul öncesi eğitim çok önemlidir. Çocuklar geleceğimizdir.  Kreşlerde bulunan minik öğrenciler; yarının meslek sahipleri ve idarecileri olacaktır. Biz Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitimcilerimize destek olmaya ve küçük katkılarla da olsa teşvik edici olmaya gayret ediyoruz. Ben bu vesile ile geleceğe umutla bakan bu yavrularımıza başarılar diliyorum" dedi.