Park yenileme ve Anaokulu Müjdesi

Şevket Sümer Mahallesinde Barış parkına bakım ve onarım

Vatandaşlara her mahallede hizmet ulaşması amacıyla Belediye olanaklarını azami derecede kullanma gayreti içinde olduklarını söyleyen Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş yaptığı açıklamada; 'Yaptığımız incelemelerde parklarımızda oyun grupları, spor aletleri, bank ve pergolaların sık sık tahrip edildiğini görüyoruz. Şevket Sümer Mahallesinde bulunan Barış Parkımızda da kırılmış oyun grupları ve bir takım eksiklikler var.Eskimiş ve kırılmış oyun gruplarını değiştireceğiz. Park Bahçeler Müdürlüğümüz tüm parklarımızda olduğu gibi buradaki oyun gruplarını ve spor aletlerini sık sık yeniliyorlar, bu nedenle vatandaşlarımızdan da ricamız bu parkları korumaları ve sahip çıkmalarıdır. İmar planlarımıza bakalım, mülkiyeti belediyemize ait uygun bir yer bulmamız halinde mahallemizde çocuklarımıza yeni bir park kazandıracağız." dedi.

Hedef kaliteli eğitim sunmak

Başkan Aktaş açıklamasının devamında; 'Şevket Sümer Mahallesinde bulunan belediyemize ait bir  binayı Anaokulu olarak düzenleyerek mahallenin hizmetine sunacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle planladık, Ahmet Mete Işıkara ilköğretim okulunda bulunan Anaokulu sınıfını da yeni açacağımız anaokulu binasına taşıyacağız.Çocuklarımıza daha kaliteli bir eğitim alma imkanına kavuşturmayı hedef edindik.' şeklinde konuştu.

Parkta yaptığı incelemeler sırasında özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Aktaş, çocuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.