Akdeniz Belediyesi 23 Nisan'ı coşku ile kutladı

Akdeniz Belediyesi'nin,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı vesilesi ile düzenlediği Çocuk şölenine katılan minikler, söyledikleri şarkılar ve oynadıkları oyunlarla 23 Nisan'ı coşku ile kutladı.

Akdeniz Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle 23 Nisan Çocuk şöleni düzenledi. Şölene, Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliği ile açılan kreşe devem eden minikler ve Çay Mahalle Evinde yaşayan çocuklar katıldı. Şölende çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutladı.

Çocukların talebi üzerine Mersin Üniversitesi öğrencilerinden oluşan gönüllü palyaço ekibi, mahalle evinin bahçesinde animasyon gösterisi yaptı. Birçoğu hayatlarında ilk kez palyaço gördüğünü söyleyen çocuklar, gönüllerince eğlendiler.

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş açıklamasında, "23 Nisan 1920 gazi meclisin kurulduğu gündü. Mustafa Kemal Atatürk, dünyada kimsenin düşünmediği bir şeyi gerçekleştirerek, bu önemli günü çocuklara armağan etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun" dedi.

Daha sonra etkinlik, kreş öğrencilerinin 23 Nisan pastasını kesmesinin ardından sona erdi.