Kursiyerlerin "Tatlım Tatlım" Keyfi

Akdeniz Belediyesi'nden Kursiyer Kadınlara Sinema izleme imkânı

Kursiyerlerin"Tatlım Tatlım" Keyfi

Akdeniz Belediyesi, Mahalle Evlerinde eğitim programlarına devam eden kadın kursiyerlerine sinema keyfi yaşattı. Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte, 2 ayrı seansta toplam 400 kadın kursiyer, "Tatlım Tatlım" filmini izledi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı 6 Mahalle Evinde çeşitli eğitim programlarına devam eden kursiyerler, Kipa AVM içerisinde bulunan Cinens Sinema Salonunda "Tatlım Tatlım" filmini izlediler. Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri etkinliğe, 400 kadınkursiyerin yanı sıra Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş'ın eşi Akdenizİlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olan Seval Aktaş da katıldı. 2 ayrıseans halinde gerçekleştirilen sinema gösterimi ve etkinlikte, kursiyerkadınlar Belediyeye ait otobüslerle taşındılar.

Belediyeleringörevinin sadece temizlik, yol ve kaldırım gibi temel hizmetleri yerinegetirmek olmadığını belirten Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, vatandaşlarınsosyal ihtiyaçlarına da önem verdiklerini dile getirdi. İlçe sınırlarıiçerisinde ekonomik imkânı kısıtlı çok sayıda yurttaş olduğunu vurgulayanBaşkan Aktaş, bu nedenle sosyal etkinliklere katılamayan vatandaşları kültür vesanatla buluşturmanın da belediyelerin görevleri arasında olduğunu söyledi.

Bir bölümü ilk kez sinema salonunda film izleme imkânı bulan kursiyer kadınlar,düzenlenen etkinlik nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederek, Akdeniz Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

"HaybedenGerçeküstü Aşk"ın uyarlaması

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları "Haybeden Gerçeküstü Aşk"ın film uyarlaması olan "Tatlım Tatlım", aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki süreçler komik bir dille ele alınıyor. Filmde Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Fatih Artman boy gösteriyor. Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı romantik komedinin senaryosu da yine Erdoğan'a ait.